MUCHA

 

… prej – Jaký je rozdíl mezi ženou a mouchou ..??
Moucha otravuje jen v létě a můžete ji kdykoliv zabít ..!!

… již několikráte jsem se chystal napsat pohrdavé povídání o těch oprsklých, křídlatých potvorách – mouchách … je neděle, stojím tu na parkingu v Talošce a když jsem se jakž takž srovnal se čtyřaačtyřiceti stupňovým vedrem, tak nastoupily ty malé vlezlé kurvy … a že ty Italské jsou extra oprsklé dokazuje i úvodní foto .. ony tu klidně přímo přede mnou šukají, poté co se prošly po kraji talířku s polévkou z pytlíku a ještě před tím hodovaly na psím hovně u sloupu veřejného osvětlení, pár metrů přede mnou .. tak sem je přetáhl plácačkou po zádech a měly dojebáno .. zůstaly ležet na zádech, jen třepotaly nožičkami, když u nich přistála třetí a zřetelně jsem slyšel jak se jich ptá – „Aerobik, aerobik ?“ ..  „Ne twl, – zlý šofér a plácačka !“

… a vůbec – zavažte mi oči, dovezte mne v létě do kterékoliv země, vypusťte stádo much a já vám po pár minutkách řeknu kde jsem –

  • české mouchy jsou docela v pohodě, jsou klidné a řekl bych i nejinteligentnější ze všech evropských much, když jednu zaplácnu, tak ty ostatní si už pak dávají bacha a nelezou mi přímo do nosu, bo na plechovku s pivem – Přiletí moucha do hospody a sedne si jednomu ze štamgastů na půllitr. Pivař se rozmáchne rukou a z mouchy zůstane jen flek. Co z toho vyplývá za ponaučení?
    Nikdy se nedotýkej cizího piva .. !!
  • německé Fliege jsou tvrdé, agresivní a nerady se vzdávají – musím jich zabít celé stádo, než se vzdají a vyklidí pole
  • v maďarsku jsou mouchy – kibaszott légy (zkurvená moucha) a jsou věčně vzteklé
  • kdežto kdysi v rakousku jsem klidnou mouchu Elzu dokonce i vycvičil na povely – sedni/lehni, jenže chudinka po pár dnech nesvobody spáchala sebevraždu skokem do horké kávy …                       – apropó – Co se stane, když spadne moucha do kávy ??
    Angličan položí šálek a odejde. Američan vyndá mouchu a kávu vypije. Číňan sní mouchu a vylije kávu. Japonec vypije kávu i s mouchou, protože je zdarma. Žid prodá kávu Američanovi, mouchu Číňanovi a za utržené peníze vyvine zařízení, které zabrání mouchám padat do kávy. Palestinec obviní Izraelce z násilného činu hození mouchy do kávy, požádá OSN o pomoc, vezme si půjčku od EU na koupi nové kávy, peníze však použije k nákupu výbušnin, dá si je na tělo a vyhodí se do vzduchu v kavárně, ve které se Angličan, Američan, Číňan a Japonec snaží Izraelci vysvětlit, že je příliš agresivní.                                                                                                                                                         … koneckonců i naše vláda se chová jako moucha zkřížená s komárem –                                        „Myslí na hovno a pijí nám krev ..“                                                                                                                                                                                                                                                                                                            … tož tak ..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *