Vo co goo …

… čím více o dané záležitosti přemýšlím, tím více i v čase jsem přesvědčen, že Putin ze Západem hraje šachy .. jó šachy Rusi umí velice dobře .. jen se mi zdá, že západní mistři ani neumí tahat figurkama, hlavně teda ti Naši fialoví velmistři ..

… vo co tedy goo ??

Pro Putina byl dosud nejnebezpečnější protivník – vnitřní nepřítel – zaprodanci Západu – nevládní neziskové organizace, zbohatlíci, oligarchové, zkorumpovaní politici a celá ta prozápadní klika, která funguje i u nás .. pokud tedy chtěl Putin dosáhnout nezávislosti Ruska na Západu, musel nutně tuto společenskou vrstvu, která by nikdy odtržení nedovolila, obejít. A to znamenalo – donutit Západ aby to udělal sám. Tedy ne aby se Rusko oddělilo od Západu, ale Západ od Ruska, což znamená donutit Západ aby svým vlastním retardovaným slouhům v Rusku odřízl nástroje vlivu na řízení společnosti …

K tomu bylo potřeba dosáhnout aby Západ vůči Rusku přijal maximální možné sankce …

Skupina zasvěcených věděla naprosto přesně co se stane pokud Rusko zaútočí na Ukrajinu a jediné o co šlo, bylo dát Západu pocit že sankce budou fungovat a pomoc Ukrajině může zvrátit průběh války. To vše z jednoduchého důvodu – aby do toho Západ vložil maximum energie a očekávání, aby od svého postoje neustoupil příliš rychle.

Udržovací taktika vedla k pocitu, že lze Rusko na Ukrajině porazit, i když všem mohlo býti podezřelé proč ve válce není přítomna nejmodernější technika – proč po bojišti jezdí vraky z konce studené války ?? A taky – co to sakra Putin provádí ve stínu války na domácí scéně ??

Neskutečně stupidní banda retardovaných opičích exkrementů na to skočila i s navijákem a spustila vřískot za jaký by se nemusela stydět tlupa paviánů …

Bohužel bez sebemenší schopnosti vidět o co doopravdy jde – Putin zjevně dosáhl cíle a najednou se karta na Ukrajině obrací – na bojiště se přesunuje nejmodernější technika a slavný Západ jako v Sýrii dostane lekci .. už teď začínají vřeštět že Rus odložil rukavičky a zůstala jediná otázka:

„A co jste čekali vy debilové ??“ … šach, brzy mat ..

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *