VÁLKA JE VÚL 

 

„Válka je mír, svoboda je otroctví, nevědomost je síla!“ –  George Orwell

… anebo taky: „Nedráždi hada bosou nohou“ – lid

 

… za sebe pak říkám – Jsem proti jakékoliv válce, proti jakémukoliv násilí !! ..

 

Od rána za jízdy poslouchám česká rádia, od rána jsou plná komentářů, silných proslovů, či vyhrožování Putinovi, Rusku naplácáním na jejich zlobivý zadek , prozatím jen hubou a na dálku  … pak komentátor na Žurnálu řekne: „Od rána posloucháme RÚZNÉ názory na agresi Ruska vůči svrchované Ukrajině“ .. fajn, jenže jsem neslyšel ani jeden názor objektivní, komentující situaci tak, jak by veřejná média měla činit – tedy ne různé, ale jednostranné, až přikazující nám co si máme myslet ..

.. potom si pustím zprávy v německé ANTENNE BAYERN a komentátor začne slovy – „Konflikt zwischen der Ukraine und Russland“ … ne útok, ne agrese, ale konflikt mezi dvěma .. dále pustí úryvek z proslovu Von Leyen a vyvažující úryvek z proslovu Lavrova … v komentáři dále mluví o konfliktu Ukrajiny s Ruskem a podotýká, že neznáme všechny podrobnosti a důvody -PROČ – tedy zatím nesoudíme ..

… a mám pocit, že současná situace naprosto vyhovuje USA i NATO kteřížto rádi nechají Putina ať si přehazuje v rukou ten problémový horký ukrajinský brambor .. což koneckonců potvrdili i svým arogantním nejednáním ..

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *