Ta pusa je …

… psal se rok 1972 a do naší čtyřčlenné party Oznických ogarů – Česťa 14, Feďa 14, Láďa 13 a já 13 přibyla na prázdniny cérka Jarča 14 .. Jarča byla vlastně sestřenice mého táty, tedy má teta .. její táta Ragulin byl nejmladší z 11 sourozenců .. můj děda Josef byl druhý nejstarší – proto ty zajímavé věkové rozdíly ..

… Jarča ve svých 14 byla již plně vyvinutou ženou se zapálenými lýtky .. my ogaři jsme ještě kopali bunkry v lese, stříleli z luků, z praků, z bambusových tyček na lyžování sousedky Lojziny byly parádní oštěpy a přípravy útoku na bandu z horního konce naší dědiny byly touto letní dobou v plném proudu ..

… Jarča nám však do našich válek, bojů a chlapeckých her vnesla jakýsi sexuální aspekt, o kterém jsme my ogaři neměli ani šajnu .. snad jen Česťa, který měl o dost staršího bratra a sestru byl útržkovitě poučen o tom, že ta věc kterou povětšinou čůrá by mohla sloužit i k jiným radovánkám ..

… ve skále pod lesem jsme si postavili  indiánský stan/iglů, rozdělili role Vinetůa, Oldy Šetrného, Tašongavitky, Sama Hókinse a Jarča si zabrala postavu Nšoči .. po pár hodinách pobíhání po lese, po skále, indiánského jódlování to Jarču přestalo bavit, ošetřila nám utrpěné šrámy, boule z cvičáku a převzala iniciativu se slovy – „Héj ogaři totok mňa nebaví, ste už dost staří, já vás naučím správně líbat cérky .. nakonec s váma udělám závod o nejlepší pusu, sama rozhodnu kdo vyhrál, vítěz mňa móže pak líbat ve stanu aj půl hodiny a aj si šáhnúť na moje kozy !“

Stáli jsme tam před stanem a vysmátou Jarčou jak opaření .. vůbec jsme nevěděli k čemu nám bude se učit také nesmysly jako je líbání, neřku-li šahání cérkám na prsa .. a ještě pak v tom závodit .. ale Jarča byla z města a měla před námi morální i fyzický náskok, z čehož momentálně těžila ..

… po pár minutách teoretické přípravy ve smyslu délky a kvality polibku si Jarča přitáhla k sobě Česťu, který z nás zíral asi nejméně přiblble … já byl poslední v řadě – její vlhká pusa voněla něčím co jsem ještě nikdy nepocítil, neucítil … celá akce byla docela příjemná a fajn … když jsme se několikrát vystřídali ukončila školitelka kurz a vyhlásila samotný závod …

… vyhrál Česťa, který se pokusil i o jakousi nápodobu francouzáku, Láďa byl druhý, já třetí – kvalitativně prý druhý, ale zavíral jsem stydlivě při soutěžním pokusu oči, za což mi slečna rozhodčí strhla body … poslední skončil Feďa, jehož soutěžní polibek nazvala Jarča „zobancem“ ..

… pravdou je, že po několika týdnech školení jsme my ogaři byli náležitě připravení pro budoucí lásky a líbání cérek ve stínu táborových ohňů .. Jarča byla fajn holka a dobrá učitelka …

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *