KAMIOŇÁCI 40

Zbožňuji léto v kamionu !!
Rozpálené dálnice, sváteční řidiči a hustý prázdninový provoz, to určitě nejsou záležitosti, na které by se profesionální řidiči v dálkové dopravě těšili ………
Ráno vstanu, vyždímám prostěradlo, pak se hotovím uvařit si kafe, ale zjistím, že vlastně vodu ani vařit nemusím, bo ještě nevychladla od předešlého dne. Opláchnu si hubu pod kanystrem horké vody. Vyčistím zuby, ale pozor nesmím zapomenout dát zubní pastu do ledničky, aby vydržela v pevném stavu .. pak si dám prášky na tlak, nebo na nervy a hurá stoupnout si na 15h do nějaké hezké kolony a pozorovat jak kolem tebe jezdí osobáky na dovolenou a nadávají, že jim zavazím. V 11h si vytáhnu oběd a dám si ho ohřát na palubovku. Po jídle začnu hledat místo na zaparkování. To najdu tak v 19 h. .. možná .. rychle pak utíkám do sprchy, bo je na ní větší fronta jak v Kauflandu u kasy. Zaplatím 100,-kč a jdu do příjemně vyhřátého auta, ve kterém ihned zjistím, že ta sprcha byla vlastně úplně zbytečná. Otevřu vše co jde, plus teplé pivo a čekám na to až jak klesne teplota v kabině na příjemných 39°C .. pak zalehnu .. nechám otevřené okna, aby si komáři nerozmlátili držky o sklo a počítám je místo oveček, neb spát se stejně nedá .. tak v 1h, když mám o litr krve a tři litry potu míň začnu zabírat, ale v ten okamžik dojede nějaký debil s chlaďákem a postaví se přímo k mé kabině. Pak už jen do rána ležím a moc se těším na další krásný letní den, kdy s ránem začne střídání stráží z komárů na mouchy ..
… prej – Jaký je rozdíl mezi ženou a mouchou ..??
Moucha otravuje jen v létě a můžete ji kdykoliv zabít ..!!
… již několikráte jsem se chystal napsat pohrdavé povídání o těch oprsklých, křídlatých potvorách – mouchách … je sobota, stojím na parkingu v Talošce a když jsem se jakž takž srovnal se čtyřiačtyřiceti stupňovým vedrem, tak nastoupily ty malé vlezlé kurvy … a že ty Italské jsou extra oprsklé .. ony tu klidně přímo přede mnou šukají, poté co se prošly po kraji talířku s polévkou z pytlíku a ještě před tím hodovaly na psím hovně u sloupu veřejného osvětlení, pár metrů přede mnou .. tak sem je přetáhl plácačkou po zádech a měly dojebáno .. zůstaly ležet na zádech, jen třepotaly nožičkami, když u nich přistála třetí tak zřetelně jsem slyšel jak se jich ptá –
„Aerobik, aerobik ?“ .. „Ne twl, – zlý šofér a plácačka !“
… a vůbec – zavažte mi oči, dovezte mne v létě do kterékoliv země, vypusťte hejno much a já vám po pár minutkách řeknu kde jsem –
– české mouchy jsou docela v pohodě, jsou klidné a řekl bych i nejinteligentnější ze všech evropských much, když jednu zaplácnu, tak ty ostatní si už pak dávají bacha a nelezou mi přímo do nosu, či na plechovku s pivem ..
– německé Fliege jsou tvrdé, agresivní a nerady se vzdávají – musím jich zabít celé hejno, než se zbytek vzdá a vyklidí pole ..
– francouzská mušéé mne naprosto ohromila, ta ve chvíli když jsem sotva zvedl plácačku okamžitě vytasila bílou vlaječku a pokorně odlétla ..
– v maďarsku jsou mouchy – kibaszott légy (zkurvená moucha) a jsou věčně vzteklé ..
– kdežto kdysi v rakousku jsem klidnou mouchu Elzu dokonce i vycvičil na povely – sedni/lehni, jenže chudinka po pár dnech nesvobody spáchala sebevraždu skokem do horké kávy ..
Apropó – Co se stane, když spadne moucha do kávy ??
– Angličan položí šálek a odejde.
– Američan vyndá mouchu a kávu vypije.
– Číňan sní mouchu a vylije kávu.
– Japonec vypije kávu i s mouchou, protože je zdarma.
– Žid prodá kávu Američanovi, mouchu Číňanovi a za utržené peníze vyvine zařízení, které zabrání mouchám padat do kávy.
– Palestinec obviní Izraelce z násilného činu hození mouchy do kávy, požádá OSN o pomoc, vezme si půjčku od EU na koupi nové kávy, peníze však použije k nákupu výbušnin, dá si je na tělo a vyhodí se do vzduchu v kavárně, ve které se Angličan, Američan, Číňan a Japonec snaží Izraelci vysvětlit, že je příliš agresivní.
… koneckonců i naše vláda se chová jako moucha zkřížená s komárem –
„Myslí na hovna a pijí nám krev ..“
… tož tak je to s létem v kamionu ..🤭

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *